Anak2 semua masih kecik, defah perubahan sesuatu dgn matin smpai jadi mcm ni

Meskipun pengumuman Shuib Sepahtu menemui pengganti baru pernah mengundang kecaman ramai, kini peminatnya tumpang bahagia melihat rumah tangganya bersama Watie Hanifiah.

Terdahulu dia sempat berkata, keputusan untuk berkahwin sudah pasti paling mengutamakan anak-anak yang perlukan sentuhan kasih seorang ibu. Apalagi keempat-empat mereka masih lagi kecil.

Habis dikucup Mummy dari batik sekolah sampai ke malam. Baru-baru ini, rakaman saat anak ketiganya, Ariq Matin terkepit’ dengan Watie telah menjadi tular.

Difahamkan, seharian budak berusia 6 tahun ini mengucup manja pipi ibu tirinya. Menurut penerangan video dari akaun @Ratasya Siti Sarah berkenaan, sememangnya Matin sangat rapat dan manja dengan wanita berkenaan.

Alhamdulillah anak Kak Sarah semua dijaga balk oleh Mummy Watie. Watie yang mesra digelar Mummy oleh anak-anak tirinya juga menunjukkan belaian kasih seorang ibu yang cukup tulus.

Meskipun tudungnya sampai sudah menjadi senget benget, tidak sekali dia menolak kemanjaan yang ditunjukkan oleh Matin.

Mesti Matin rindu kasih sayang seorang ibu…Dapat pula mak tiri yang baik. Meraih Iebih 270 ribu jumlah tontonan, netizen juga ikut sebak menyaksikan keakraban anak beranak tersebut meskipun baru sahaja tinggal sebumbung.

Kelembutan Watie yang tidak jemu berkongsikan kasih sayang turut meraih pujian.

Sumber : Klsahdunla